U Beogradu na Dorćolu u Poenkareovoj ulici broj 39 nalazi se "Imperial auto". Poslovima usko povezanim sa polovnim vozilima vrhunskog kvaliteta bavimo se vrlo odgovorno i uz najviši vid saradnje sa Vama. Osnovna delatnost "Imperial auta" ogleda se u nabavci i prodaji polovnih vozila renomiranih svetskih proizvodjača.


Svojim klijentima, budućim vlasnicima polovnih motornih vozila, čijom se prodajom bavimo želimo da omogućimo posedovanje ispravnih vozila vrhunskih preformansi.


Svoje poslovanje "Imperial auto" okrenuo je ka pružanju odlične usluge kupovine odnosno prodaje polovnih vozila uz mnogobrojne pogodnosti. Sigurni smo da ćete kod nas pronaći po najpovoljnijim cenama u drzavi kvalitetna polovna vozila po Vašoj želji i potrebi.


Pri svakom kontaktu sa svojim klijentima trudimo se da Vam pružimo najprofesionalnuju uslugu i da veoma stručno odgovorimo na sva Vaša pitanja. Želimo da se sa sigurnošću opredelite za saradnju sa nama.


U ponudi "Imperial auta" se nalaze sledeća vozila:
Alfa- Romeo, Audi, BMW, Chrysler, Citroen, Daewoo, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Jeep, Kia, Lancia, Mercedes, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Rover, Seat, Škoda, Toyota, Volkswagen, Volvo i drugi.


Godina proizvodnje, marka i model polovnog vozila, direktno odredjuju cenu istog. Pronadjite vozilo koje Vas zanima u "Imperial autu" brzo i jednostavno. Broj polovnih vozila u našoj ponudi se konstantno povećava.


Potražite nas u periodu od ponedeljka do subote od 08-20h. Nedeljom ne radimo.
Najširi asortiman polovnih vozila na jednom mestu u "Imperial autu" Beograd.Posetite nas i uverite se u našu neverovatnu ponudu!

kola-na-prodaju-1 kola-na-prodaju-2 kola-na-prodaju-3